ENTREVISTA A CUGAT.CAT: Coneixem Invisible Training, el nou projecte de l’equip de fisioterapeutes d’Sportwell

El passat 20 de Desembre de 2017 vam estar a Cugat.cat parlant de les novetats del projecte INVISIBLE TRAINING, que ha arrencat amb nous serveis i moltes novetats que ja estem començant a implementar! Vols sentir l’audio?

L’estudi de fisioteràpia d’Sportwell es transforma en Invisible Training amb l’objectiu de redreçar el projecte i oferir més serveis. La sòcia i el fisioterapeuta d’Invisible Training, Lucía Álvarez i Adrià Muñoz, han visitat el magazín per parlar-nos de les noves propostes que ofereix el centre. L’equip d’Invisible Training és especialista en readaptació esportiva, nutrició, osteopatia i entrenament personal. El fi d’aquesta nova etapa és donar un servei integral als pacients que volen treballar hàbits més saludables.

PER A ESCOLTAR LA ENTREVISTA COMPLETA PODEU CLICAR AL SEGÜENT ENLLAÇ:

http://www.cugat.cat/diari/sons/133038/coneixem-invisible-training-el-nou-projecte-de-l_equip-de-fisioterapeutes-d_sportwell

Destacados

El estudio biodínamico de la pisada en Invisible Training

Los resultados de este estudio, podemos identificar y conocer todos esos factores intrínsecos del cuerpo que nos hacen propensos a sufrir lesiones. Nos permite concluir si existe la necesidad de utilizar plantillas personalizadas para corregir la pisada y prevenir dicha patología. El hecho de tener un equipo multidisciplinar favorece mucho al tratamiento de nuestros clientes pues cuando se detecta cualquier posible necesidad, fisioterapeuta, podólogo, nutricionista, osteópata, médico, preparador físico comentan el caso y  trabajan de manera conjunta y coordinada en la recuperación de cada persona bajo una misma filosofía.

Leer más »