Invisible Training i Pati Hoquei Club Sant Cugat, junts amb l’esport

Invisible Training inicia una nova etapa esportiva al món del Hoquei.

Estem encantats d’anunciar que arrenquem col·laboració amb el Pati Hoquei club Sant  Cugat.

Invisible Training és un centre especialitzat en fisioteràpia i readaptació esportiva ubicat al centre de Sant Cugat, a 200 metres de la plaça del monestir, que ofereix la cobertura de salut integral: nutrició, fisioteràpia i readaptació, preparació física, osteopatia i podologia.

Aquesta temporada, els fisioterapeutes esportius d’Invisible Training donaran la cobertura dels partits dels primers equips masculí i femení.

La prevenció i les mesures de recuperació són elements molt importants per als esportistes. Durant aquesta temporada, mitjançant tallers i xerrades, intentarem inculcar aquest conceptes als jugadors i jugadores del club.

A més, tots els socis del Patí Hoquei Club Sant Cugat, tenen un 10% de descompte en tots els serveis del nostre centre.

La fisioteràpia sant cugat d’Invisible Training s’uneix a un nou equip i dona suport tant a l’esport masculí com femení del món del hoquei.

Destacados

El estudio biodínamico de la pisada en Invisible Training

Los resultados de este estudio, podemos identificar y conocer todos esos factores intrínsecos del cuerpo que nos hacen propensos a sufrir lesiones. Nos permite concluir si existe la necesidad de utilizar plantillas personalizadas para corregir la pisada y prevenir dicha patología. El hecho de tener un equipo multidisciplinar favorece mucho al tratamiento de nuestros clientes pues cuando se detecta cualquier posible necesidad, fisioterapeuta, podólogo, nutricionista, osteópata, médico, preparador físico comentan el caso y  trabajan de manera conjunta y coordinada en la recuperación de cada persona bajo una misma filosofía.

Leer más »